Вести

U19 МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР FUTSAL LOVE | ОМЛАДИНЦИ СРБИЈЕ НАЈБОЉИ, У ФИНАЛУ ПАЛА И ФРАНЦУСКА

06.11.2021.

Омладинска репрезентација Србије у футсалу (U19) славила је против Француске у финалу међународног турнира „FUTSAL LOVE“ у Врњачкој Бањи – 1:1 (1:0) – 4:3! Изабраници селектора Владимира Јовановића приказали су још једну добру партију после убедљивих издања и победа у дуелима против Финске и Словачке. Ушли су „орлићи“ и сада добро у меч, показали да могу на мегдан и оним најјачим селекцијама. Први део игре у потпуности је припао нашим момцима који су после 20 минута игре имали минимално вођство захваљујући најбољем појединцу на турниру и стрелцу вредног гола, Матеји Ћирки. Французи су у наставку успели да стигну до изједначења, а добром реализацијом са пенала, Србија је заслужено стигла до великог славља и пехара за прво место на турниру. У борби за 3. место Финска је била боља од Босне и Херцеговине, а у мечу за 5. место Хрватска је победила Словачку.

СТРЕЛЦИ: 0:1 Ћирка 13, 1:1 Фајтре 22. Спортска хала „Владе Дивац“ у Врњачкој Бањи. Судије: Михал Ботка (Словачка), Мислав Џеко (Хрватска), Аледин Берило (БиХ).

ФРАНЦУСКА: Дапере, Фајтре, Беркан, Мицашио, Ниакате. Ала, Шрира, Диабира, Пауила, Обаргуи, Карађи, Ларуме, Белаиб, Газенге.

СРБИЈА: Ђорђевић, Станковић, Ћирка, Савковић, Марјановић. Николић, Радовановић, Недељковић, Пауновић, Живановић, Маран, Петровић.