Вести

U18 | СРБИЈА ДОБРА, ИТАЛИЈАНИ КАЗНИЛИ ПРОМАШАЈЕ

09.10.2021.

СТРЕЛЦИ: 0:1 Пагано 37, 1:1 Петковић  49, 1:2 Доратиото 79. Стадион: Карађорђе. Судија: Давид Матић

СРБИЈА: Каличанин, Сташевић, Борисављевић (46. Радојевић), Кузмановић (57. Мотика), Дробњак, Серафимовић( 46. Стјепановић), Величковић (57. Лековић), Абаџија (46. Миладиновић), Луковић (46. Спасојевић), Петковић, Јевремовић.

ИТАЛИЈА: Скаља, Кајоде, Бозолан  55. Регонеси), Доратиото, Делавале (55. Мотолесе), Стиванело, Пагано, Куми, Алесио (46. Рајмондо), Писили (59. Ндур), Роси (59. Вињато).

После ремија у првом сусрету (1:1), млађа омладинска селекција Србије поражена је у другом мечу од вршњака из Италије – 1:2 (0:1). У веома доброј утакмици која је обиловала са много прилика на обе стране, Србија се показала у добром издању и не би било незаслужено да је резултат на крају био другачији. Гости су решили први део меча у своју корист, после једне неуспеле офсајд замке нашег састава. У наставку смо видели много бољу Србију, агресивну, тим који је брзо дошао до заслуженог изједначења, после изведеног корнера, најприсебнији је био Петковић. Ређале су се прилике пред мрежом Скаглија, истина имали су и Италијани неколико добрих шанси, а једну су искористили десетак минута пре краја меча. Биле су ово две добре провере за изабранике селектора Јована Дамјановића.