А селекција

СТРАХИЊА ПАВЛОВИЋ И ДУШАН ВЛАХОВИЋ | ВАЖНО ЈЕ САМО ДА СРБИЈА ПОБЕДИ (ВИДЕО)

22.09.2022.

Репрезентацију Србије у суботу од 20:45 очекује претпоследњи дуел Б групе Лиге нација против Шведске, а три дана касније и меч у Ослу против селекције Норвешке.

Тим поводом за сајт ФСС говорили су стандардни чланови наше репрезентације Страхиња Павловић и Душан Влаховић.
„Много ми значи поверење селектора Стојковића. Чак и у периоду када нисам играо пуно у свом клубу, добијао сам позив у А репрезентацију и увек долазио да пружим све од себе и допринесем позитивном резултату. Био сам најмлађи у екипи све до овог окупљања, сада је тај епитет преузео Стефан Митровић. Велика је штета што против Шведске не може да буде пун стадион, али сам сигуран да ће нам деца из Основних школа и школица фудбала приредити диван испраћај на Светско првенство. Циљ нам је да у последње две утакмице освојимо максималних шест бодова и да изборимо пласман у А групу Лиге нација. Наравно, то ће нам значити и због наредног циклуса квалификација за Европско првенство 2024. године“ – рекао је један од јунака велике победе против Португала у Лисабону.

Душан Влаховић се после дуже времена вратио међу Орлове и не крије да се ужелео другова из репрезентације:
„Једва сам чекао да поново будем у Старој Пазови. Имао сам неке физичке проблеме, Мистер ми је увек излазио у сусрет и морам да му се захвалим што ми је помогао да на најбољи могући начин санирам повреду. Долазио сам и током процеса опоравка да бодрим другове и то је минимум онога што сам у датом тренутку могао да учиним за своју репрезентацију. Сада сам спреман и веома срећан што ћу поново бити међу кандидатима за најбољи тим. Са нестрпљењем очекујем дуеле против Шведске и Норвешке. Много ми је драго што ћемо у суботу имати подршку најмлађих љубитеља фудбала. Деца имају они најискренију емоцију и даћемо све од себе да их обрадујемо још једном победом. Увек са огромним задовољством долазим да репрезентујем своју земљу и не обазирем се превише на чињеницу ко се налази на супротној страни терена. Важно је само да Србија победи“ – рекао је Душан Влаховић у интервјуу за сајт Фудбалског савеза Србије.


Комплетне интервјуе са Влаховићем и Павловићем погледајте на видео линку.