Вести

СРБИЈА ЗОВЕ, ДЕЦА УЗ ОРЛОВЕ | ПРИЈАВА ПРЕКО РЕГИОНАЛНИХ САВЕЗА ЗА УТАКМИЦУ СРБИЈА - ЛУКСЕМБУРГ

29.10.2019.

Припремајући се за квалификациону утакмицу за Европско првенство коју ће селекција Србије одиграти са Луксембургом 14. новембра 2019. године на стадиону “Рајко Митић”, Фудбалски савез Србије позива наше најмлађе и најбоље навијаче да тог дана у што већем броју испуне трибине стадиона у улици Љутице Богдана број 1 у Београду.

С обзиром на то да је УЕФА дозволила да утакмицу уживо могу да прате само они најмлађи љубитељи фудбала, деца старости до 14 година, интересовање из читаве Србије је огромно. Управо због тога потребно је послати правовремене пријаве преко регионалних савеза, ФСБ, ФСВ, ФСРИС, ФСРЗС,ФСКИМ, за место на стадиону  и тим поводом потребно је испунити следеће услове:

– група која жели да посматра утакмицу на стадиону пријављује се Фудбалском савезу регионалног савеза молбом са овереним списком (на меморандуму фудбалског клуба или школе фудбала) на основу којег ће се улазити на трибине.

– група која се налази на списку мора бити састављена од деце рођене 2005. године и млађе.

– за сваку групу деце одговара једна пунолетна одрасла особа која уз молбу са списком деце мора доставити и своје идентификационе податке (ЈМБГ, очитану личну карту), а та особа (вођа групе) биће на списку групе од најмање 20 (двадесет) деце (за сваку такву групу вођа мора бити једна пунолетна одрасла особа)

– Пријављивање мора бити благовремено почев од уторка 29. октобра 2019. године.

– пријављивање ће трајати до попуне капацитета и због тога се мора правовремено предати захтев за исте.

Пријаве (спискове и податке о вођи групе) слати на email адресу регионалних савеза:  [email protected], [email protected]  или [email protected], [email protected], [email protected],  регион ФС КиМ +381648745791 Душан Дробац.

ОРЛОВИ ЈЕДАН ТИМ СРЦЕМ СВИМ!