А селекција

СЛАВОЉУБ МУСЛИН У ПОСЕТИ „ОРЛИЋИМА“: Селектор пожелео Ђурђевићу и друговима успех на предстојећем ЕП у Пољској

06.06.2017.

Током минулих квалификација на путу до Европског првенства у Пољској, селектор Србије, Славољуб Муслин, посетио је више пута младе репрезентативце, уз јасну поруку да прати њихове игре, односно да су они велика будућност нашег репрезентативног фудбала.
И сада, пред њихов одлазак на самит најбољих младих репрезентација у Европи, први човек наше најбоље селекције дошао је на последњи тренинг Ђурђевића и другова на стадиону Земуна у Горњој вароши.


-Момци су пласманом на Европско првенство већ остварили велики успех и поново се изборили за лепу прилику да још једном остану запамћени по великом достигнућу. Они су генерација победника, будућност нашег репрезентативног фудбала. Рекао сам им да верују у себе, да ћемо сви бити уз њих, а они су наши победници и ако само понове однос који краси њихов пут свих ових година. То су посвећеност и оданост дресу који носе, карактер који подразумева борбу до последњег атома снаге. И без обзира што се налазе у тешкој групи са Португалом и Шпанијом, сигуран сам да ће учинити све да нас поново учине поносним – рекао је Славољуб Муслин.