Вести

СКЕНЕР | ГОЛОВИ МИЛЕНКОВИЋА, ЂУРИЧИЋА И ЛУКИЋА, ДЕСПОТОВИЋ СРУШИО ЗЕНИТ, ТАДИЋ СА АЈАКСОМ ДО ИСТОРИЈСКЕ ГОЛЕАДЕ У ЕРЕДИВИЗИЈИ, РАДОВАЛИ СЕ И "ФРАНЦУЗИ" С.МИТРОВИЋ И РАЈКОВИЋ

24.10.2020.

Леп увод у викенд и за добро расположење селектора Љубише Тумбаковића потрудили су се Филип Ђуричић и Саша Лукић који су у дуелу Сасуола и Торина били стрелци за своје екипе (3:3). Филип је забележио и једну асистенцију, само потврдио да се налази у животној форми.

Суботу је обележио сјајни Ђорђе Деспотовић који је водио свој Рубин до велике победе у Санкт Петерсбургу против Зенита (2:1). Деспотовић је био стрелац изједначујућег гола после феноменалног ударца главом. Истакао се поново и  Душан Тадић чији је Ајакс историјском голеадом у мечу са Венлом (13:0) остварио најубедљивију тријумф у историји Ередивизије. Један од наших капитена постигао је гол и наставио низ одличних партија у дресу „копљаника“. На Острву је Кристал Палас славио у гостима против Фулама (2:1), Лука Миливојевић је поново био стартер за Кристал Палас, а Александар Митровић је наравно предводио напад Фулама. Немања Радоњић је играо за Марсеј у другом делу сусрета и славио на гостовању Лоријену (1:0). У Примери Немања Гудељ је одиграо цео меч за Севиљу која је на свом терену претрпела пораз од Еибара (0:1) на чијем голу се истакао Марко Дмитровић. Због лакше повреде у протоколу меча Лацио – Болоња није било Сергеја Милинковић – Савића, а ускоро се очекује и повратак на терен Филипа Костића.

Недеља је била добар дан за „Французе“ Стефана Митровића и голмана Предрага Рајковића који су са Стразбуром и Ремсом славили на гостујућим теренима. Сјајном партијом истакао се и Никола Миленковић који је постигао леп гол главом у победи Фиорентине над Удинезеом (3:2). Стартер за „љубичасте“ био је и Душан Влаховић. Вреди апострофирати и добро издање Дарка Лазовића у Торину, где је Верона освојила вредан бод против Јувентуса (1:1).