А селекција

Селектор Славољуб Муслин после Молдавије:Могло је и убедљивије,професионално смо одрадили утакмицу

02.09.2017.

После добре игре и очекиваног резултата у мечу са Молдавијом, селектор Славољуб Муслин истиче да је ово само још један корак ближе Русији, као И да су
пред Србијом важни мечеви…
-Све је прошло како треба, без повреда, рутински, сачувани су они играчи којима су претили картони. Могло је да буде убедљивије, али је 3:0 довољно и честитам играчима на одрађеном послу- рекао је после меча селектор Славољуб Муслин.
Репрезентација Србије је победила Молдавију са 3:0 и три кола пре краја квалификација за Светско првенство заузима прво место у Групи Д са 15 бодова, иза Републике Ирске која има два мање.

Селектор Муслин је захвалио навијачима што су подржали репрезентацију упркос јакој киши у Београду, а онда констатовао…
-Професионално смо одрадили утакмицу, играчи су се добро понашали, на време давали голове. У другом полувремену нисам хтео ништа да ризикујем.

Први гол за Србију постигао је Мијат Гаћиновић, а шансу је добио и повратник Адем Љајић…

– Гаћиновић је поново дао гол, други на другој утакмици. Важан гол код 0:0. Невезано за то, добро је играо. Задовољан сам и Љајићем, штета што није дао гол.
Репрезентација Србије ће следећу утакмицу играти против Републике Ирске која није успела да победи Грузију.

– Повољан резултат из Тбилисија нам не дозвољава да се опуштамо. Играћемо на победу, без калкулација. Нема еуфорије, само један корак смо ближи Русији –закључио је селектор Србије.

Утакмица између Србије и Републике Ирске играће се у уторак од 20.45 на стадиону Авива у Даблину.