Media

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

03.10.2021.

Поштовани,

У односу на препоруке Владе Републике Србије као и УЕФА протоколе, а који се односе на мере заштите од вируса COVID – 19, медијске активности фудбалске репрезентације Србије током боравка А тима у СЦ ФСС обављаће се онлине уз физичко присуство сниматеља и фоторепортера на тренизима који су првих 15 минута отворени за медије.

Репрезентација Србије сутра, у понедељак 4. октобра, почиње са припремама за предстојећа два меча у квалификацијама за СП (Луксембург у гостима 9. октобра и Азербејџан у Београду 12. октобра) и тим поводом биће одржана онлине конференција за медије од 12 сати и 30 минута (трајање 30 минута) на којој ће бити репрезентативци Предраг Рајковић и Александар Митровић. Директан пренос је на Yоутубе каналу ФС Србије.

Питања (молимо вас да буду са званичних мејл адреса ваших медија) можете послати сутра од 9.30 до 10.30 на мејл [email protected]. У слуачају превеликог броја питања приоритет ће имати редакције које редовно прате активности А репрезентације.

Тренинг је од 17 сати на терену број 1 и биће отворен првих 15 минута.

О евентуалним променама бићете благовремено обавештени.

Уз информације у вези са А тимом, обавештавамо вас и да је окупљање младе репрезентације вечерас од 18 часова у хотелу „Crowne Plaza“ (фото, видео и текстуални материјал биће на располагању медијима на нашем сајту и Yоутубе каналу) и да сутра у 15 часова селекција селектора Звонка Живковића одлази у Јерменију где у четвртак 7. октобра (16 часова) наставља квалификације за ЕП. У уторак 12. октобра У21 тим Србије дочекаће селекцију Француске (18.30).

Срдачан поздрав