Вести

ПРВА НАГРАДА ФСС У НОВОЈ ГОДИНИ | ЛАЗАР МАРЈАНОВИЋ, ИГРАЧ ПРОЛЕТЕРА, ДОБИТНИК САТА ЗА НАЈЛЕПШИ ГОЛ 19.КОЛА ЕЛИТНОГ ТАКМИЧЕЊА (ВИДЕО)

08.01.2020.

Фудбалски савез Србије наставља и у Новој години да дарује стрелце најлепших голова у Првој и Супер лиги Србије. Први добитник у 2020. је фудбалер Пролетера Лазар Марјановић, чија је мајсторија против Спартака у Суботици победила у жестокој конкуренцији за најлепши гол 19.кола елитног ранга такмичења.
„У том колу је било неколико сјајних погодака. Рецимо, Бенов против Младости из Лучана или Ескићев у оној сензационалној победи Напретка у Хумској. Тиме је и моја победа добила на значају и захваљујем се од срца Фудбалском савезу Србије на овом дивном поклону. У принципу, не носим сатове, али овај G-shock за мене има посебну вредност. Драго ми је што наша фудбалска организација улаже напоре да Супер лигу Србије подигне на виши ниво, како у медијском, тако и у инфраструктурном смислу. Играо сам у Мађарској, знам колико је њима значило улагање у фудбал и радује ме ова информација да ће и Србија ускоро добити шест потпуно нових стадиона. Што су терени бољи за игру, то је и већа шанса да играчи постижу лепе голове, а ја обећавам да ћу још неки пут до краја сезоне бити у конкуренцији за Гол кола“ – рекао је Лазар Марјановић приликом примопредаје поклона у просторијама ФСС.