Вести

ПОСТАНИ ВОЛОНТЕР | РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ТЕ ЗОВЕ - ЗАИГРАЈ ЗА СРБИЈУ!

24.05.2022.

Колико ти се пута десило да гледаш утакмицу и машташ о томе да на грудима поносно носиш грб Србије? Стадион пун, а ти у епицентру збивања, део сваког важног покрета, акције, резултата. Сведочиш историји, ту си и када је тешко и када се слави.

Исте секунде када су твоје очи угледале овај текст, позивно писмо стигло је на твоју адресу, на праву адресу. Фудбалски савез Србије те зове да постанеш део најважнијег тима, да постанеш наш – ВОЛОНТЕР! Волонтери су “жила куцавица” сваког догађаја, а свим младим и ентузијастичним људима који воле спорт јасно је да је баш волонтирање права прилика да себи отворе врата ка професионалним ангажманима у спортској индустрији.

Ипак, иако свака волонтерска позиција са собом носи одговорности, најлепши део волонтирања је дружење, забава, упознавање нових људи сличних интересовања. Ако волиш фудбал, већ испуњаваш најважнији услов да постанеш део нашег тима.

Пријави се на мејл  [email protected], пошаљи своју кратку биографију и буди део свих важних утакмица и догађаја у организацији Фудбалског савеза Србије.

Један Тим Срцем Свим!