Вести

ПОДРШКА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ | УЗ ОРЛОВЕ ВИШЕ ОД 150 МАЛИШАНА ИЗ ГЊИЛАНА

24.03.2023.

За наш најбољи национални тим меч са Литванијом представља нови почетак и нови покушај да се кроз нови циклус квалификација Орлови коначно пласирају на завршну смотру најбољих тимова Старог континента.

Очекује се да ће репрезентативци и селектор Драган Стојковић имати подршку више од 20.000 навијача са трибина стадиона „Рајко Митић“. Међу онима који су прешли дуг пут како би бодрили наш најбољи национални тим су и малишани из косовско поморавског округа Косова и Метохије. Више од 150 дечака и девојчица биће смештено на источној трибини нашег највећег стадиона у нади да ће се радовати победи Србије и освајању прва три бода.

Нашим „орловима, селектору Стојковићу, стручном штабу, као и руководству, председнику Драгану Џајићу, потпредседнику Браниславу Недимовићу и осталима у име свих који долазе вечерас из наше јужне покрајине, много среће вечерас и у комплетним квалификацијама, пожелео је Ненад Влајковић, члан Привременог органа општине Гњилане уз најискренују жељу да ће се сви заједно барем још једном видети крајем године и прославити одлазак на ЕП у Немачкој. Долазак деце на утакмицу обезбедила је Канцеларија за Косово и Метохију Владе Републике Србије.