А селекција

ОРЛОВИ У ЈАПАНУ | НЕМАЊА ЈОВИЋ

09.06.2021.

Немања Јовић је после првих наступа и првих голова у дресу Партизана, дочекао и да дебитује у најјачој селекцији своје земље. Против Јамајке је оставио веома добар утисак.

„Ово је свакако нешто ново за мене. Веома сам задовољан како сам одиграо целу сезону, позив у репрезентацију је велика част и захвалан сам Мистеру што ми је указао поверење. Меч са Јамајком је за све нас био једно добро искуство. Тешка и веома напорна утакмица, време нам није ишло на руку, али сматрам да смо коректно обавили задатак“.

На тренинзима у Јапану често може се чује ’браво мали, браво Јовићу’, а младом фудбалеру Партизана веома годе похвале селектора Драгана Стојковића.

„Наравно да савети и похвале импонују, поготово нама млађим играчима. Мистер приђе у току тренинга, покаже практично шта треба да радимо, само је проблем што не можемо увек све да поновимо“ – насмејао се Јовић, па наставио:

„Очекује нас у петак још већи изазов против Јапана који је изузетно јака екипа. Битно је да добро уђемо у утакмицу, да не поновимо грешку из дуела са Јамајком. Нисам пратио њихов дуел са Таџикистаном, чуо сам да су победили са 4:1. Асано је у форми, играо је добро током целе сезоне и драго ми је да ћу да га сретнем после дуже времена. Не, нисмо се чули телефоном“.