Вести

ОБНОВЉЕНО ПАРТНЕРСТВО НАЦИОНАЛНОГ ТИМА И ДОМАЋЕГ БРЕНДА | ВОДАВОДА ЗВАНИЧНА ВОДА ФУДБАЛСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ НА ПУТУ ДО СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА (ВИДЕО)

23.04.2021.

ВОДАВОДА биће званична вода националног фудбалског тима Србије на путу до Светског првенства у Катару, након што су в.д. председника Фудбалског савеза Србије Марко Пантелић и креатор и оснивач брендова ВОДАВОДА и Горки лист Војин Ђорђевић потписали трогодишњи Уговор о сарадњи.
ВОДАВОДА била је уз нашу репрезентације и током квалификација за Европско првенство 2014. и 2015. године, због чега је ово партнерство, које од првог дана почива на чврстим темељима заједничких вредности, заправо само обновљено.
„Наш национални фудбалски тим, баш као и тим ВОДАВОДЕ, чине врхунски професионалци, који знају да се највеће спортске, али и тржишне утакмице добијају срцем. Посвећеност, вера и жеља за успехом, имају снагу да преокрену сваки резултат, утру пут до гола у последњој секунди и донесу победу, чак и када се она чини наизглед недостижном. Са присутношћу на три континента и 15 различитих земаља, али и као званичан производ Краљевског двора у Бахреину, ВОДАВОДА је домаћи бренд интернационалне снаге и утицаја, који може да стоји „раме уз раме“ са највећим светским играчима, баш као што то могу и наши Орлови“, истакао је Ђорђевић.


Он је додао да на терену, као и на тржишту, тим свој пун потенцијал може да оствари само уз праву подршку. ВОДАВОДА, како каже, жели да одигра прави потез у правом тренутку и нашој репрезентацији да најбољи ветар у леђа на путу до првенстава и надметања за титулу првака света.
„Квалификације се играју у изазовним условима, у којима ће наши репрезентативци бити ускраћени за енергију навијача са трибина. Иако не можемо да будемо уз њих на стадиону, можемо да их мотивишемо пре одлучујућих мечева – да станемо уз њих и пошаљемо им снажну поруку подршке. Управо то желимо да учинимо данас – да још једном подржимо успех нашег националног спорта на светској сцени“, закључио је Ђорђевић.


У присуству селектора А тима и једног од најбољих фудбалера свих времена на нашим просторима Драгана Стојковића, утиске после потписивања Уговора изнео је и први човек Фудбалског савеза Србије Марко Пантелић.
„Обавили смо претходних дана неколико врло пријатних и конструктивних разговора са господином Војином Ђорђевићем и члановима његовог тима, и на обострано задовољство обновили сарадњу ВОДАВОДЕ и репрезентације Србије. Реч је о реномираном бренду интернационалне снаге, али домаћег порекла, који је своје име одувек везивао за успешне спортске колективе. Зато ми је посебно драго што су нашли интерес да у наредне три године, а сви се надамо и дуже, буду уз фудбалску репрезентацију Србије“ – рекао је Пантелић и додао да је потписивање уговора са ВОДАВОДОМ само први корак ка стварању великог спонзорског пула какав заслужује организација попут Фудбалског савеза Србије.

 


„Амбијент нам иде на руку јер су навијачи свим срцем стали уз своју репрезентацију после одличног старта у квалификацијама за Светско првенство. Радује феноменалан приступ свих играча и слажем се са селектором Стојковићем да је штета што против Португала нисмо освојили сва три бода. Циљ је јасан, пласман на Светско првенство и сматрам да имамо и квалитет и жељу да то и остваримо. ВОДАВОДА се већ пробила на тржиште Блиског Истока, стекла је велику популарност у земљи домаћину наредног Светског првенства и жеља нам је да сви заједно у Катару 2022. године уживамо у наступима нашег националног тима на највећој смотри светског фудбала“ – изјавио је Пантелић.