А селекција

НОВО ЛИЦЕ ФУДБАЛСКЕ СРБИЈЕ – „ПУМА“

20.03.2018.

Партнерство Фудбалског савеза и једног од највећих спортских брендова у свету

Нови дрес (бели, гостујућа варијанта) свих репрезентативних селекција Србије угледао је светло дана и одушевио јавност а то је почетак једне нове, лепе приче коју потписују Фудбалски савез Србије и један од највећих спортских брендова у свету – “Пума”. Орлови су се придружили фудбалској породици познатог немачког произвођача спортске опреме а премијерни наступ у сасвим новом издању имаће већ 23. марта у Торину, против селекције Марока.
Довољно разлога за стисак руке и обострано задововољство председника Фудбалског савеза Србије Славише Кокезе и директора програма за националне селекције “Пума” Манола Шумана.
-У години кад наша репрезентација учествује на Светском првенству имамо још један разлог за велико задовољство, а то је потписивање уговора са познатим спортским брендом у свету – Пумом. Уз подршку нашег новог техничког спонзора очекујемо да ћемо наставити да остварујемо добре резултате и да их славимо заједно. Све селекције ФС Србије носиће опрему Пуме, препознатљиву у свету по јединственом дизајну и квалитету – рекао је Славиша Кокеза, председник ФСС.