Вести

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О УЛАЗНИЦАМА ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО

17.04.2020.

У ишчекивању коначне информације око термина за бараж мечеве који очекује Србију против Норвешке, у случају победе онда и меч са победником дуела Шкотска – Израел, УЕФА је сервирала нове вести које се тичу улазница за ЕУРО. Европска фудбалска федерација (УЕФА)  у марту је објавила како је овогодишње Европско првенство због епидемије коронавируса одложено за 2021. годину, а сада су доступне и нове информације за навијаче који су почетком 2020. године купили улазнице за ЕУРО.

Намера УЕФА је да сви навијачи који су купили улазнице за ЕУРО 2020. исте могу искористити на лето 2021. године. Ипак, с обзиром на чињеницу да распоред одигравања утакмица у склопу турнира који ће се одржати 2021. године још увек није дефинисан, УЕФА за сада не може потврдити да ли ће све улазнице које су продане по предвиђеном распореду за 2020. годину и даље бити важеће.

Када је реч о навијачима који нису сигурни да ће 2021. године моћи присуствовати утакмицама за које су купили улазнице, УЕФА саветује да навијачи причекају објаву распореда одигравања пре отказивања улазница. Купци који након објаве новог распореда установе да неће моћи искористити своје улазнице има ће прилику вратити и затражити повраћај новца у пуној цени улазница. УЕФА  припрема интернетски портал за повраћај улазница којег планира учинити доступним почетком маја 2020. године. Купци улазница о почетку рада портала биће обавештени путем електронске поште.