Вести

НАГРАДА ФСС ЗА ГОЛ МЕСЕЦА У ПРВОЈ ЛИГИ | НИКОЛИ РИСТОВИЋУ УРУЧЕН G-SHOCK САТ ЗА НАЈЛЕПШИ ГОЛ У НОВЕМБРУ (ВИДЕО)

10.01.2020.

Фудбалеру Земуна Николи Ристовићу уручен је најновији модел G-shock сата као стрелцу најлепшег гола месеца новембра у Првој лиги Србије.
Омладински репрезентативац Србије је на утакмици 19.кола против Жаркова правим пројектилом левом ногом погодио мрежу после само 30 секунди од првог судијског звиждука.
„Саиграчу су тај гол назвали ‘гол из свлачионице’. Никада ми се у каријери није догодило да тако експресно доведем своју екипу у вођство. Пратио сам гласање на друштвеним мрежама, другари су ме одмах обавестили да сам у најужој конкуренцији за Гол месеца. Није било лако освојити награду јер су то коло обележиле и мајсторије Владимира Илића из Синђелића и Марка Конатара из Графичара. Нисам могао да верујем када сам чуо да ФСС награђује и нас из нижег ранга такмичења, али то је доказ да наша кровна организација води рачуна о свима. Захваљујем се на овом дивном поклону, нисте могли да ми изаберете лепши модел. Плаво-црна варијанта иде на сваки дрес код“- рекао је Никола Ристовић.
Поред борбе са Земуном за опстанак у Првој лиги, Ристовића у 2020. години очекује и пуно изазова на репрезентативном плану.
„Са омладинском репрезентацијом Србије сам изборио пласман на финални квалификациони турнир за Европско првенство и надам се да ћемо успешно прескочити ту последњу препреку на путу ка елити. Ради се о веома талентованој генерацији коју предводе капитен Ераковић, Фића Стевановић, Лазар Павловић… Имамо сада и новог селектора, очекује нас изузетно тешка група са Аустријом, Велсом и Немачком, али верујем у наш квалитет и даћемо све од себе да се нађемо на завршном турниру континенталног шампионата“.