Вести

НАГРАДА ФСС | МИЛОШУ СТОЈЧЕВУ УРУЧЕН САТ ЗА НАЈЛЕПШИ ГОЛ 26. КОЛА (ВИДЕО)

05.06.2020.

https://www.instagram.com/p/CAsA9R5gzMv/?igshid=vy2417if55m6

Фудбалеру Вождовца Милошу Стојчеву уручили смо сат као стрелцу најлепшег гола 26. кола Супер лиге Србије. Његова мајсторија на утакмици против Партизана освојила је највише гласова у анкети Фудбалског савеза Србије, чиме је по други пут у каријери заслужио признање за Гол кола.

„Давно је било, чини ми се 2007. године, када сте ме наградили ДВД плејером за један гол који сам постигао у дресу Бежаније на утакмици против Црвене звезде. То је био мој првенац у сениорској каријери. Сада сам добио још лепшу награду и користим ову прилику да се захвалим Фудбалском савезу Србије и свима који су гласали за мене. Играо сам фудбал и постизао лепе голове у неколико земаља широм Европе и света, али сам само у Србији доживео да ме Савез овако пријатно изненади после неке мајсторије. Свака вам част на акцији“ – пун је импресија Милош Стојчев, који упоредо са играчком каријером, учи и прве тренерске лекције у друштву свог великог пријатеља Ненада Стојановића…

https://www.instagram.com/p/CBGEJzbjbsW/?igshid=2bokpvu60bbz

„Пурке и ја смо већ годину дана на истом задатку, водимо рачуна о најмлађим полазницима једне школице фудбала и помажемо нашем другару Драгану Перићу. Велика ми је жеља да по завршетку играчке каријере наставим да радим са децом. Што се тиче гола који сам постигао у 26. колу, остаје жал што се утакмица играла без присуства публике, али ми је драго да сам на тако ефектан начин затресао мрежу једног од два најтрофејнија српска клуба. Голови против Партизана и Црвене звезде увек имају неку специфичну драж“ – рекао је Стојчев који због црвеног картона у Шапцу, неће имати право наступа за Вождовац у последња три кола шампионата.