Вести

МАТИЈАШЕВИЋ СПОРТСKИ ДИРЕKТОР, МИЛОВАНОВИЋ СЕЛЕKТОР „ОРЛИЋА“

29.07.2019.

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије, на данашњој седници одржаној у Спортском центру ФСС у Старој Пазови, именовао је Владимира Матијашевића за спортског директора Фудбалског савеза Србије. Владимир Матијашевић долази у Фудбалски савез Србије са места спортског директора Чукаричког, а један период обављао је исту функцију у грчком клубу АЕK из Атине.

 

Одлуком Извршног одбора Фудбалског савеза Србије, нови селектор младе репрезентације Србије (У-21) биће Ненад Миловановић. Искусни стручњак који одлично познаје прилике у српском фудбалу, јер је већ годинама присутан на елитној фудбалској сцени, водиће „орлиће“ у новом циклису квалификација за пласман на Европско првенство 2021. године. Србија се налази у групи са Русијом, Пољском, Бугарском, Летонијом и Естонијом, а први меч „орлићи“ играју 6.септембра у Саранску против Русије, четири дана касније бићемо домаћини Летонији у Новом Саду.

Због лоше финансијске ситуације и немогућности да испоштује захтеве из Правилника о такмичењу у погледу броја професионалних играча, Борац из Чачка је иступио из Прве лиге Србија, а одлуком Извршног одбора, нови члан прволигашког такмичења биће Нови Пазар.