Вести

ЛЕТЊА ШКОЛА ФУДБАЛА ЗА ИГРАЧЕ 2007/2008. УСПЕШНО ЈЕ ЗАВРШЕНА

30.05.2021.

Летња школа фудбала за играче 2007/2008. годишта у СЦ ФСС у Старој Пазови је успешно завршена. Програм школе који се базирао на петодневном раду уз надзор инструктора из свих региона ФСС, почео је комплетним тестирањем сваког дечака у сарадњи са Заводом за спорт и медицину спорта Републике Србије.
Потом се прешло на техничко-тактичке тренинге који су се састојали од општег и специфичног дела, како би се провериле тренутне могућности сваког појединца и у каквом су стању њихове тренутне техничко-тактичке и моторичке способности.


Последњег дана школе, на програму су биле утакмице.
„Презадовољан сам односом и начином рада сваког дечака и сигуран сам да Србија не треба да брине за фудбалску будућност. У ове две генерације имамо много талентоване деце и верујем да ће већина њих једног дана да постану А репрезентативци. Уосталом, то и јесте суштина рада инструкторских служби и наш превасходни циљ. На дечацима је да наставе са вредним радом и тренинзима у својим клубовима, што је од изузетног значаја за њихов даљи развој и сазревање“ – рекао је за сајт ФСС координатор Инструкторске службе Игор Матић.