Вести

КАЦУШИТО КИНОШИ У АМСТЕРДАМУ ГОСТ АЈАКСА И ДУШАНА ТАДИЋА

24.10.2021.

Један од сарадника селектора Драгана Стојковића, тренер у најбољем националном тиму Србије Кацушито Киноши, искористио је паузу између октобарских и новембарских утакмица националног тима да отпутује најпре у Амстердам је гост Ајакса и капитена репрезентације Србије Душана Тадића, а затим и у Италију.
„Заиста сам импресиониран начином како је Ајакс организован и колико је Душан важан део комплетног система клуба из Амстердама. Тадић је врхунски професионалац, потпуно је посвећен, код њега се види огромна жеља за победом и успехом. Како у клубу тако и у репрезентацији. Драго ми је што имам прилику да радим са њим и хвала Ајаксу на гостопримству и прилици да данас гледам велики дерби холандског фудбала, дуел између Ајакса и  ПСВ – а. У понедељак одлазим у Рим где ћу се видети са нашим репрезентативцима из Лација и Фјорентине који играју у среду меч италијанског шампионата“, рекао је Киноши.
Репрезентација Србије 7. новембра почиње припреме за утакмицу против Португала у квалификацијама за Светско првенство која се игра 14. новембра у Лисабону. Три дана раније, Орлове очекује пријатељски меч против Катара у Београду.