ЖФК МАЈДАНПЕК (Мајданпек) ЖФК РАД (Београд)

1
2
Полувреме: 1 - 1
5. коло
06.10.2019. 15:00
Стадион: Градски стадион Никола Паско, Мајданпек
Гледалаца: 20
Делегат: Новица Живковић, Главни судија: Јована Милић, I помоћник: Марија Јовановић, II помоћник: Андреа Милошевић
ЖФК МАЈДАНПЕК
Наталија Станојевић 12
Маја Пацић 3
Наташа Грујесковић 4
Емилија Симић 5
60'
6'
Марија Тепић 7
41'
Елеонора Миливојевић 8
74'
Ивана Петровић 9
Драгана Грујесковић 10
Јелена Миленковић 11
55'
Александра Арсић 17
Емилија Смиљковић 19
ЖФК РАД
46'
Јелена Недељковић 1
41'
Андријана Јовановић 2
Анастасија Ристески 3
Уна Миљковић 4
65'
Николета Балан 5
Марина Николић 6
Нина Јовановић 8
71'
44'
Марија Милошевић 9
20'
Сузана Танасковић 10
90'
Сузана Брадара 11
86'
Јелена Живковић 14
Резервни играчи
ЖФК МАЈДАНПЕК
Јована Бранкован 1
Жаклина Филиповић 2
55'
Александра Гицић 14
Невена Стешић 16
ЖФК РАД
46'
Тијана Бојаџија 12
Ана Грујић 7
86'
Ива Трифуновић 13
Зорана Младеновић 15
90'
Анђела Радосављевић 16