КМФ САС (Зрењанин) КМФ ЗУФО (Бујановац)

Полувреме: -
22. коло
19.04.2021. 18:00
Стадион: Кристална Дворана, Зрењанин
Гледалаца:
Главни судија: Бранко Галић, Главни судија: Иван Биорац, Главни судија: Благоје Мијаиловић, Делегат: Роберт Петровић
КМФ САС
КМФ ЗУФО
Резервни играчи
КМФ САС
КМФ ЗУФО