КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Београд) СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА (Београд)

Полувреме: -
1. коло
23.02.2022. 00:00
Стадион: ,
Гледалаца:
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА
Резервни играчи
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА