СУМФ Сопот (Сопот) КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО (Г. Милановац)

6
2
Полувреме: 3 - 0
16. коло
09.03.2020. 20:00
Стадион: хала ОШ Јелица Миловановић, Сопот
Гледалаца:
Главни судија: Никола Алексић, Главни судија: Милош Јоцовић, Главни судија: Марко Савић, Делегат: Роберт Петровић
СУМФ Сопот (Сопот)
КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО
Резервни играчи
СУМФ Сопот (Сопот)
КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО