КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево) КМФ ИВАЊИЦА (Ивањица)

6
10
Полувреме: 4 - 5
13. коло
14.02.2020. 19:00
Стадион: дворана Смедерево, Смедерево
Гледалаца:
Главни судија: Владан Радуловић, Главни судија: Благоје Мијаиловић, Главни судија: Марјан Сарка, Делегат: Томислав Јаковљевић
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ ИВАЊИЦА
Резервни играчи
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ ИВАЊИЦА