КМФ ЗУФО (Бујановац) КМФ САС (Зрењанин)

5
2
Полувреме: 2 - 1
13. коло
16.02.2020. 18:30
Стадион: спортски центар Младост, Бујановац
Гледалаца:
Делегат: Небојша Динић, Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Жељко Стоилков
КМФ ЗУФО
КМФ САС
Резервни играчи
КМФ ЗУФО
КМФ САС