СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА (Београд) КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј)

3
2
Полувреме: 2 - 0
13. коло
15.02.2020. 18:30
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Граовац, Главни судија: Драгутин Божовић, Главни судија: Владан Ђермановић, Делегат: Јовица Животић
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА
КМФ БЕЧЕЈ
Резервни играчи
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА
КМФ БЕЧЕЈ