КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево) КМФ РБ (Ваљево)

4
4
Полувреме: 2 - 2
10. коло
15.11.2019. 18:30
Стадион: дворана Смедерево, Смедерево
Гледалаца:
Главни судија: Ђорђе Петровић, Главни судија: Александар Јакшић, Главни судија: Бојан Буројевић, Делегат: Славенко Матовић
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ РБ
Резервни играчи
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ РБ