КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј) КМФ ИВАЊИЦА (Ивањица)

2
2
Полувреме: 1 - 1
10. коло
18.11.2019. 18:00
Стадион: спортска хала Младост, Бечеј
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Граовац, Главни судија: Владан Ђермановић, Главни судија: Бане Папишта, Делегат: Борис Правиловић
КМФ БЕЧЕЈ
КМФ ИВАЊИЦА
Резервни играчи
КМФ БЕЧЕЈ
КМФ ИВАЊИЦА