КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево) КМФ ТИСА (Нови Бечеј)

9
10
Полувреме: 6 - 4
8. коло
01.11.2019. 20:30
Стадион: дворана Смедерево, Смедерево
Гледалаца:
Главни судија: Никола Рабреновић, Главни судија: Ђорђе Нинић, Главни судија: Благоје Мијаиловић, Делегат: Јовица Животић
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ ТИСА
Резервни играчи
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ ТИСА