КМФ ЗУФО (Бујановац) КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево)

6
2
Полувреме: 5 - 1
7. коло
27.10.2019. 19:30
Стадион: спортски центар Младост, Бујановац
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Милић, Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Стеван Лазаревић, Делегат: Марјан Ђорђевић
КМФ ЗУФО
КМФ СМЕДЕРЕВО
Резервни играчи
КМФ ЗУФО
КМФ СМЕДЕРЕВО