ЗУФО (Бујановац) КМФ БАЊИЦА (Београд)

8
13
Полувреме: 2 - 4
5. коло
14.10.2019. 18:30
Стадион: спортски центар Младост, Бујановац
Гледалаца:
Делегат: Небојша Ристић, Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Стеван Лазаревић, Главни судија: Дејан Стајић
ЗУФО
КМФ БАЊИЦА
Резервни играчи
ЗУФО
КМФ БАЊИЦА