КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО (Г. Милановац) СУМФ Сопот (Сопот)

6
3
Полувреме: 2 - 1
5. коло
12.10.2019. 19:00
Стадион: спортска хала Бреза, Горњи Милановац
Гледалаца:
Главни судија: Небојша Панић, Главни судија: Никола Рабреновић, Главни судија: Александар Радојичић, Делегат: Слободан Корићанац
КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО
СУМФ Сопот (Сопот)
Резервни играчи
КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО
СУМФ Сопот (Сопот)