КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј) КМФ РБ (Ваљево)

3
1
Полувреме: 1 - 0
4. коло
07.10.2019. 18:00
Стадион: спортска хала Младост, Бечеј
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Буројевић, Главни судија: Душан Арсовић, Главни судија: Братислав Динић, Делегат: Дејан Продановић
КМФ БЕЧЕЈ
КМФ РБ
Резервни играчи
КМФ БЕЧЕЈ
КМФ РБ