КМФ ИВАЊИЦА (Ивањица) КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево)

6
3
Полувреме: 3 - 1
2. коло
20.09.2019. 20:30
Стадион: хала ОШ Кирил Савић, Ивањица
Гледалаца:
Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Жељко Стоилков, Делегат: Миливоје Томић
КМФ ИВАЊИЦА
КМФ СМЕДЕРЕВО
Резервни играчи
КМФ ИВАЊИЦА
КМФ СМЕДЕРЕВО