КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево) СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш)

6
4
Полувреме: 4 - 0
1. коло
16.09.2019. 20:30
Стадион: дворана Смедерево, Смедерево
Гледалаца:
Делегат: Ненад Митић, Главни судија: Бојан Граовац, Главни судија: Бане Папишта, Главни судија: Владан Ђермановић
КМФ СМЕДЕРЕВО
СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш)
Резервни играчи
КМФ СМЕДЕРЕВО
СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш)