КМФ Нови Пазар (Н. Пазар) КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Београд)

1
1
Полувреме: 0 - 0
14. коло
08.03.2020. 19:00
Стадион: спортска дворана Пендик, Нови Пазар
Гледалаца:
Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Жељко Стоилков, Делегат: Саша Стефановић
КМФ НОВИ ПАЗАР
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Резервни играчи
КМФ НОВИ ПАЗАР
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА