КМФ КАЛЧА (Ниш) КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд)

1
2
Полувреме: 0 - 0
11. коло
15.02.2020. 20:30
Стадион: хала ОШ Мика Антић, Ниш
Гледалаца:
Делегат: Небојша Ристић, Главни судија: Бојан Спасић, Главни судија: Далибор Станковић, Главни судија: Марко Мартиновић
КМФ КАЛЧА
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
Резервни играчи
КМФ КАЛЧА
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН