ГКМФ ВРАЊЕ (Врање) КМФ НОВА ПАЗОВА (Нова Пазова)

4
1
Полувреме: 2 - 0
6. коло
02.11.2019. 17:00
Стадион: спортска хала Врање, Врање
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Милић, Главни судија: Марко Савић, Главни судија: Дејан Стајић, Делегат: Ненад Мутавџић
ГКМФ ВРАЊЕ
КМФ НОВА ПАЗОВА
Резервни играчи
ГКМФ ВРАЊЕ
КМФ НОВА ПАЗОВА