КМФ Wинтер Спорт (Ниш) КМФ Економац (Крагујевац)

5
2
Полувреме: 2 - 0
5. коло
19.10.2019. 18:30
Стадион: хала Чаир, Ниш
Гледалаца:
Делегат: Ђорђе Билић, Главни судија: Небојша Панић, Главни судија: Ђорђе Нинић, Главни судија: Иван Станковић
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ ЕКОНОМАЦ
Резервни играчи
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ ЕКОНОМАЦ