КМФ Нови Пазар (Н. Пазар) КМФ ЈАСТРЕБАЦ (Блаце)

9
4
Полувреме: 3 - 4
4. коло
12.10.2019. 20:15
Стадион: спортска дворана Пендик, Нови Пазар
Гледалаца:
Делегат: Горан Старчевић, Главни судија: Бојан Буројевић, Главни судија: Братислав Динић, Главни судија: Страхиња Радовић
КМФ НОВИ ПАЗАР
КМФ ЈАСТРЕБАЦ
Резервни играчи
КМФ НОВИ ПАЗАР
КМФ ЈАСТРЕБАЦ