КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Београд) КМФ Wинтер Спорт (Ниш)

3
2
Полувреме: 0 - 0
3. коло
06.10.2019. 20:30
Стадион: хала Ранко Жеравица, Нови Београд
Гледалаца:
Делегат: Ненад Митић, Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Бојан Спасић, Главни судија: Марко Савић
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
КМФ WИНТЕР СПОРТ
Резервни играчи
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
КМФ WИНТЕР СПОРТ