КМФ Wинтер Спорт (Ниш) КМФ ЈАСТРЕБАЦ (Блаце)

3
1
Полувреме: 2 - 1
2. коло
29.09.2019. 18:00
Стадион: хала Чаир, Ниш
Гледалаца:
Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Жељко Стоилков, Главни судија: Оливер Николић, Делегат: Небојша Динић
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ ЈАСТРЕБАЦ
Резервни играчи
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ ЈАСТРЕБАЦ