КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд) КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд)

4
0
Полувреме: 1 - 0
1. коло
14.09.2019. 21:00
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Марко Савић, Делегат: Роберт Петровић, Главни судија: Милош Јоцовић
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
Резервни играчи
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО