Вести

ИНСТРУКТОРСКА СЛУЖБА ФСС | У СЦ ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПЛАНА И ПРОГРАМА РАДА СЕЛЕКЦИЈА ФСС

21.08.2021.

У просторијама спортског центра ФСС у Старој Пазови одржана је промоција визије игре и метода рада селекција Фудбалског Савеза Србије у организацији Инструкторске службе ФСС. Током два дана семинара план и програм Савеза презентовали су директор центра за едукацију, Милош Миљанић, инструктор ФСС Александар Стевановић, селектор U-19, Дејан Бранковић и селектор U-20, Александар Рогић.

Семинар је одржан из два дела. Након теоретског излагања предавача, приступало се практичном делу на теренима спортског центра ФСС. Међу многобројним гостима били су тренери млађих категорија и директори школа фудбалских клубова широм Србије.

-Основна идеја била је да клубовима приближимо начин рада Савеза. Овим смо направили само први корак у томе са циљем да у наредном периоду наставимо са оваквим начином интеракција Савеза и клубова и да унапредимо и едукујемо што више тренера. Захвалио бих се свим гостима, тренерима, селекторима, директорима, координаторима омладинских школа, који су били присутни на овом семинару и својим учешћем допринели квалитету одржавања истог – рекао је Игор Матић, координатор Инструкторске службе ФСС.