Вести

ИНФРАСТРУКТУРНА РЕВОЛУЦИЈА МЕЊА ЛИЦЕ ФУДБАЛСКЕ СРБИЈЕ | СЕДАМ ГРАДОВА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ, УЖИЦЕ, ВАЉЕВО, КРАЉЕВО, ВРЊАЧКА БАЊА, ПРИБОЈ, ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ И КРАГУЈЕВАЦ ДОБИЈАЈУ ТЕРЕНЕ СА ВЕШТАЧКОМ ТРАВОМ

01.06.2024.

Ништа више неће бити исто после инфраструктурне револуције широм Србије, нових стадиона, регионалних спортских центара, силних терена са вештачком травом, наравно и Националног стадиона и нове Административне „куће фудбал“ ФСС који ће бити најлепши у овом делу Европе. Један од најважнијих стратешких циљева руководства ФСС сваким даном добија своје обрисе кроз сарадњу са регионалним савезима и локалним самоуправама, а последња вест о капиталном улагању средстава ФСС долази из Крагујевца, центра ФС РЗС.

Фудбалска западна Србија донела је одлуку да уместо регионалног спортског центра, средства ФСС уложи у терене са вештачком травом и пратећим елементима који ће бити постављени у седам градова, Ужицу, Ваљеву, Краљеву, Врњачкој Бањи, Прибоју, Великом Градишти и Крагујевцу! Тим поводом председник ФСРЗС Небојша Живановић разговарао је са представницима ових градова и општина, чија обавеза је условно речено да „припреме терен“ за реализацију сваког пројекта, који ће по отварању бити доступан на коришћење клубовима и репрезентативним селекцијама. За боље сутра највећег фудбалског региона у Србији и српског фудбала.