Вести

ХУМАНО СРЦЕ СРБИЈЕ | ОРЛОВИ ЗА ВАЊУ МАЛОВИЋ, ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ДРЕСОВЕ А.МИТРОВИЋА, ТАДИЋА, СЕРГЕЈА...НА ХУМАНИТАРНОЈ АУКЦИЈИ

03.09.2021.
У дану када нам је срце куцало за победу Србије у важном мечу са Луксембургом, Србија је показала и хумано срце у борби за будућност тромесечне бебе Вање Маловић која болује од спиналне мишићне атрофије.
Маркетинг тим Фудбалског савеза Србије на челу са директорком Вањом Костић осмислио је хуманитарну акцију у којој  учествују сви наши репрезентативци, конкретно, изабраници селектора Драгана Стојковића, сви они који су се нашли у протоколу меча са Луксембургом, ставили су свој дрес са овог меча на хуманитарну лицитацију. Милионска армија фанова наших играча који наступају у клубовима широм Европе, наравно и хиљаде навијача наше репрезентације, још увек су у прилици да учествују у хуманитарној лицитацији, а сав приход биће усмерен на лечење Вање Маловић.
Дресови за лицитирање доступни су на следећем линку: https://www.matchwornshirt.com/club/serbiа а тренутни редослед најтраженијег дреса је:  Александар Митровић, Сергеј Милинковић – Савић, Душан Тадић…Лицитација траје до 18. септембра.
https://www.instagram.com/p/CTwMyCvgb7w/?utm_medium=share_sheet