А селекција

Горан Буњевчевић: Митровић ће бити добро, али били смо забринути после првих информација

07.01.2017.

Одмах по сазнању да је већ после десет минута меча ФА купа између Бирмингема и Њукасла, Александар Митровић, морао на носилима да напусти терен, спортски директор ФСС Горан Буњевчевић, одмах је реаговао и био у сталном контакту са блиским члановима породице нашег репрезентативца.
-Александар ће бити добро, али признајем да смо били забринути после првих информација – истиче Горан Буњевчевић.- Митровић је зарадио велику посекотину по средини колена, стављено је неколико копчи, али оно што је најважније јесте да је колено „покретљиво“. Препоручено је мировање наредних десетак дана, како би се пратила сутуација, али и урадили додатни прегледи. И „Митар“ је после првих добрих вести, бољег расположења. Пратићемо ситуацију уз жељу да се што пре успешно опорави и врати на терен.
Вест која наравно све храбри, пре свега због здравља самог играча који је у последњим мечевима националног тима дао велики допринос добрим резултатима. Такође, потврда и начина на који функционише спортски сектор ФСС и стручни штаб „орлова“ који се налазе у свакодневном контакту, поготово када се на теренима широм Европе налазе наши репрезентативци.