Вести

ФСС НАГРАДА | G-SHOCK ЗА НАЈГОЛ 25.КОЛА СТЕФАНУ ПУРТИЋУ (ВИДЕО)

01.06.2020.

Фудбалеру Инђије Стефану Пуртићу, уручен је сат као стрелцу најлепшег гола 25. кола Супер лиге Србије. Пуртић је на утакмици против свог бившег клуба Вождовца, једну дивну акцију свог тима крунисао сјајним шутем и освојио највисе гласова чланова жирија ФСС:
„Хтео бих да се захвалим Фудбалском савезу Србије на овом дивном поклону и да кажем да ова акција улива додатни мотив нама фудбалерима да се надмећемо у постизању што лепших голова. Сведоци смо да из кола у коло, жири има све тежи задатак. Чуо сам да ће се по завршетку првенства бирати најлепши гол читаве сезоне и биће ми задовољство да погледам све те мајсторије које ће се наћи у најужој конкуренцији. Мој погодак против Вождовца је био плод лепе акције комплетног везног реда. Једва смо чекали да се настави првенство, поштујемо све инструкције ФСС и Владе Републике Србије када је реч о мерама заштите од коронавируса и надам се да ће у последња три кола још неко од мојих саиграча доћи у позицију да се бори за овај прелепи ручни сат“ – рекао је Пуртић приликом примопредаје награде.

View this post on Instagram

?⚽?? | Мајсторија @MarcicMilan на утакмици између Инђије и Спартака изабрана је за најлепши гол 27. кола #LinglongTire #SuperligaSrbije. Уживајте! ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ За овај вансеријски погодак Марчића гласали су новинари Жељко Вучковић, Марио Марић и Петар Лазић, док су се Инстаграм пратиоци определили за гол Филипа Стевановића у победи Партизана над екипом Младости из Лучана. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #GolKola | #SLS | #FSS

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) on