А селекција

ФИФА КАТАР 2022 | ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА НЕНАД БЈЕКОВИЋ И ДИРЕКТОР СТЕВАН СТОЈАНОВИЋ

01.04.2022.

Своје прве импресије после жреба у Дохи изнели су и заменик председника ФСС Ненад Бјековић и директор А репрезентације Стеван Стојановић.

„Добили смо атрактивну групу, сличну као у Русији. Верујем да ћемо да наставимо такмичење и после групне фазе. Добро је што меч са Бразилом играмо на стадиону где ће се играти финале. То је привилегија. Једва чекам меч са Швајцарском и реванш. Верујем у наш састав, селектора, нисам био оптререћен жребом. Велики сам оптимиста“ изјавио је Ненад Бјековић.

„Задовољни смо. Нешто слично је било у Русији где смо за ривале имали Бразил и Швајцарску, само сада уместо Костарике имамо Камерун. Они су играли полуфинале Афричког купа, имају квалитет. Видећемо, све је могуће, мислим да имамо добре шансе да прођемо групу.  Добро је што први меч играмо са Бразилом и то на стадиону где ће се играти финале Првенства света. Шансу тражимо у дуелима са Швајцарском и Камеруном, али желимо много и против Бразила. Морам да похвалим организацију, све је заиста фантастично. Очекује нас веома лепо Првенство света“ рекао је Стеван Стојановић.